Rob Coert

Rob Coert

Leefstijlcoach Rob

Mijn naam is Rob Coert, integraal leefstijl- en vitalteitscoach.

Als leefstijlcoach help ik je met slapen, voeding, bewegen, stress en ontspanning. Op het gebied van voeding en gedragsverandering ben ik gespecialiseerd.

Ik weet alles over de verschillende stromingen in de voeding en volg de laatste wetenschappelijke inzichten op de voet. De visie van professor Hanno Pijl staat aan de basis van het programma.

Vanuit mijn kennis over gedragsverandering weet ik hoe lastig het is om patronen te doorbreken. Ik kan jou helpen dit succesvol te doen zodat dit blijvende veranderingen zijn.

Kenmerkend voor mijn manier van leefstijlcoaching is de integrale aanpak. Deze aanpak geeft inzicht in je gedachtes, gevoelens en overtuigingen en brengt deze met elkaar in balans. Hierdoor wordt je motivatie vergroot, je weerstand kleiner en wordt het makkelijker om je gedrag blijvend te veranderen.

Jij staat centraal, je krijgt inzicht en regie in je eigen keuzes en je wordt weer de baas over je eigen gedrag, zodat je gezonder wordt en je vitaler voelt.

Ben jij ook klaar om in beweging te komen en een eerste stap te zetten? Neem dan contact met mij op via info@jeleefstijlinbeweging.nl of 06 40979103.
Ik hoop je binnenkort te ontmoeten!