vergoedingen

Fysio Fitness Visscher heeft met alle zorgverzekeraars een contract afgesloten. Of u de behandeling vergoed krijgt, hangt af van uw aanvullende verzekering. Er zijn grote verschillen tussen de verzekeraars en daarbij behorende verschillende polissen. Voor vragen kan u altijd contact met ons opnemen. 

Tarieven fysiotherapie 2024
Reguliere zitting fysiotherapie € 45,00
Reguliere zitting fysiotherapie in instelling € 70,00
Screening en intake en onderzoek fysiotherapie € 49,00
Zitting manuele therapie € 59,00
Zitting manuele therapie in instelling € 78,00
Lange zitting fysiotherapie € 88,00
Zitting aan huis toeslag € 30,00
Niet nagekomen afspraak zonder tijdig afzeggen € 41,00
U kunt zonder verwijzing naar de fysiotherapeut

U heeft geen verwijsbriefje meer nodig voor de fysiotherapeut. Natuurlijk mag u nog altijd eerst een afspraak maken bij uw huisarts, maar in principe hoeft dat niet meer. Dat heeft voordelen. Zo komt u ‘direct’ bij de specialist in beweging terecht, waardoor u meteen kunt beginnen met het werken aan uw herstel. Alleen bij chronische aandoeningen of na een operatie is een verwijsbrief van uw huisarts/ specialist noodzakelijk voor onze administratie.

Chronische indicatie voor fysiotherapie valt onder de “Lijst chronische codes” en wordt pas na de eerste 20 zittingen vergoed uit de basisverzekering. De eerste 20 behandelingen worden uit uw aanvullende verzekering vergoed als deze toereikend is. Wanneer u lager aanvullend verzekerd bent, krijgt u zelf de nota voor het tekort aan vergoeding.

Wij vinden een persoonlijke benadering erg belangrijk en stellen dan ook een persoonlijk behandelplan samen. Wilt u meer weten over onze behandelingen of over de praktijk in het algemeen? Neem dan contact met ons op.