Meten is weten!

Meten is weten!

Doe de gratis Seca Healthcheck

De toenemende trend van obesitas en overgewicht leidt tot de ontwikkeling van een aantal stofwisselingsstoornissen en chronische aandoeningen wereldwijd. Het zorgt voor een stijgend percentage van aandoeningen zoals diabetes type 2 en cardiovasculaire aandoeningen, die een grote impact kunnen hebben op onze levensstijl, onze vitaliteit en ons welzijn.

Lichaamssamenstellingsanalyse is een methode om de hoeveelheid vet en de spiermassa van de lichaamssamenstelling te beoordelen die een persoon in zijn lichaam heeft. Deze lichaamssamenstellingsmaatregel stelt hen in staat om de vereiste veranderingen aan te brengen om een ​​gezond lichaamsgewicht te bereiken en de ontwikkeling van chronische aandoeningen te voorkomen.

Met behulp van de Seca Healthcheck maken we een analyse van jouw lichaamssamenstelling. Deze analyse is een vooruitstrevende methode die beschrijft waar jouw lichaam uit bestaat. Hierdoor krijg je een compleet beeld van de samenstelling van jouw lichaam. En kunnen we jou gerichter begeleiden in het behalen van persoonlijke gezondheidsdoelen op het gebied van gewicht, vet en spieren.

Health checks worden wekelijks gedaan door Casper op de volgende momenten:
Donderdagochtend tussen 8:00 en 11:00 uur.
Vrijdagmiddag/avond tussen 15:00 en 20:00 uur.

Reserveer nu jouw gratis healthcheck!
Mail: info@ffvisscher.nl of meld je bij een van ons bij de balie.