Het groepslessen rooster

Bootcamp, Circuit training, BodyBalance, BodyPump, Powerliften, Spinning, 50 Plus-Fit, Pilates, Zumba, Yin Yoga, Medische Pilates, Vinyasa Yoga en potje voetbal.

Bij ons kun je binnen en buiten sporten

BUITEN SPORTEN
Wij hebben voor onze leden een uitgebreide buitengym waar je naast trainen met krachttoestellen ook functioneel kunt trainen. Wij hebben we een overdekte bootcamp waar we iedere ochtend en avond een fanatieke circuit training geven. Tijdens een circuit training werk je samen onder begeleiding van een van onze instructeurs aan je conditie en kracht. Daarnaast hebben wij een sportveld voor onze groepslessen en voor conditietraining. Voor onze Yoga en Pilates lessen hebben we in de zomermaanden een echte Yoga tuin. Nieuwsgierig? Kom eens een kijkje nemen of meld je aan voor een gratis proefles. 

BINNEN SPORTEN
Fysio Fitness Visscher is niet zomaar een fitnesscentrum, fysiotherapie of sportcentrum in Groenekan. Wij zijn een sfeervol, exclusief centrum van ca. 700m2 binnen fitness en 1500 m2 buiten fitness, waarin resultaatgerichte en vooral persoonlijke begeleiding wordt gecombineerd met de nieuwste (digitale) meet- en trainingstechnieken, voor doelgerichte fysiotherapie en fitness. Fysio Fitness Visscher is ingericht met de fitnessapparatuur van eGym, Fle-xx, Technogym en Matrix cardio. In onze gezellige serre of op ons buitenterras kun je na een volwaardige workout rustig bijkomen onder het genot van een kopje koffie, thee of een verse shake.

NIEUW

Fysio Fitness Visscher wint opnieuw
Dutch Fitness Award
Beste fitness club
gemeente de Bilt 2023

Elk jaar is het weer hét hoogtepunt van de Nederlandse fitnesswereld, de uitreiking van de Dutch Fitness Awards. Welke sportscholen zijn het beste beoordeeld door de vakjury en krijgen door de bezoekers de beste beoordeling? We waren al trots op de nominatie, maar zouden we zelfs nog winnen?

ENORM VEREERD MET DEZE AWARD!

Wij willen iedereen bedanken voor het stemmen!

Egym
De toekomst van Fitness

EGYM is een circuit van krachttoestellen die met elkaar een ultieme training bieden voor alle grote spiergroepen van het lichaam. Bij Fysio Fitness Visscher staan 13 volautomatische EGYM toestellen opgesteld. De trainer stelt eenmaal alle toestellen voor je in, zoals jouw zitpositie en trainingsgewicht. Dit wordt samen met je persoonlijke gegevens automatisch bewaard op een persoonlijke polsband.

Egym Premium persoonlijke trainingsschema’s

U bent uniek, dus moet uw trainingsschema dat natuurlijk ook zijn. Met een persoonlijk trainingsschema behaal sneller uw doelstelling door te kiezen uit 1 van onze 7 trainingen op maat.

  • Health/Reha Fit: lage spierbelasting voor mensen die helemaal niet getraind zijn of nog herstellende zijn van een blessure;
  • Spieropbouw: hoge spierbelasting en lage bewegingssnelheid voor de opbouw van de spieren;
  • Vetverbranding: hoge hartfrequentie en lange spierbelasting voor het verbranden van vet;
  • Algemene fitness: langzame toename van de intensiteit bij middellange belastingduur voor algemene fitheid;
  • Atletisch: hoge bewegingssnelheid en explosieve krachtontwikkeling voor een betere krachtsnelheid;
  • Body toning: afwisseling tussen lange, minder intensieve oefeningen voor een strakker figuur;
  • Metabolic Fit: pak diabetes type 2 aan.  Veilig en verantwoord trainen met relatief weinig gewicht, een lange belastingtijd en veel herhalingen;
  • Immunity Boost: versterk je immuunsysteem. Met Immunity Boost programma en verander je spieren in immuniteit boosters.

TRAINEN VOLGENS DE NIEUWSTE WETENSCHAPPELIJKE KENNIS

Met Premium beschikt u over vijf unieke trainingsvormen die bij ieder doel op een andere manier worden ingezet. Alle 5 de trainingen zijn gebaseerd op de bewezen kennis binnen de trainingswereld en inspanningsfysiologie.

1. Concentrisch trainen

Bij een concentrische beweging (ook wel de positieve beweging genoemd) verkorten de spieren. Bij bijvoorbeeld de “bicep curl” is dit de opwaartse beweging.

2. Excentrisch trainen

Tijdens de excentrische beweging (negatief) wordt de spier verlengd. De eGym toestellen werken met twee verschillende gewichten voor een grotere spiertoename.

3. Isokinetisch trainen

De snelheid en weerstand blijven gedurende de hele beweging gelijk, dus er is sprake van een gelijkmatige belasting. De positieve en negatieve bewegingen zijn net zo zwaar, waardoor de spieren continue onder optimale spanning staan.

4. Adaptief trainen

In de adaptieve training past het trainingsgewicht zich bliksemsnel aan op uw resterende spierpotentieel, zodat u op de grens van uw kunnen traint! Wanneer het te zwaar wordt, wordt automatisch het trainingsgewicht verminderd. Zet u kracht bij, dan gaat het trainingsgewicht juist omhoog. U traint dus continu op uw maximale potentieel. Ontzettend effectief!

5. Explosief trainen

Bij deze training heeft u een kleine reguliere warming-up om uw spieren op te warmen, daarna moet u een aantal keer met volledige kracht (explosief) trainen. Het vergroot de functionaliteit in het dagelijks leven en het optimaliseert een prestatiegerichte training.

BENT U KLAAR OM DE VOLGENDE STAP TE ZETTEN?

Upgrade uw lidmaatschap naar een Premium lidmaatschap en ga samen met uw eGym coach aan de slag. U krijgt een Seca lichaamsmeeting, persoonlijk trainingsdoelengesprek & een nieuw gemaakt trainingsschema.

De health check

Voortgang is de route naar succes. Onze health check biedt de ideale 0-meting. Vanuit hier kan je je prestaties zien groeien en blijf je gemotiveerd. Neem contact met ons op over de mogelijkheden.

Meten is weten
Jou echt begeleiden

Fysio Fitness Visscher beschikt over Seca TRU. De enige lichaamsanalysemeter met gouden standaard op het gebied van medische metingen. Hiermee kunnen wij jouw lichaamssamenstelling nauwkeurig meten en je begeleiden naar een gezonde leefstijl. Met de Seca TRU meten we: Gewicht, BMI, vetpercentage meting, vochtgehalte, spiermassa, botmassa, visceraal vet en metabolische leeftijd. Aan de hand hiervan kunnen wij een perfect en op maat trainingsschema samenstelling speciaal voor jou.

Bedrijfsfitness
Sport voordelig via de zaak!

Bewegen is Leven is niet voor niets onze slogan. Je wordt er fit en vitaal van, je weerstand neemt toe en dat geeft weer een boost aan je algehele welbevinden. Wellicht heb je nog niet de juiste sport gevonden, of schrik je terug voor de kosten van een abonnement bij een sportschool. Heb je een abonnement, maar wil je besparen?

Dan is bedrijfsfitness bij Fysio Fitness Visscher vast iets voor jou! Je sport onbeperkt voor € 38,50,- per maand. Het abonnement is per maand opzegbaar (1 maand opzegtermijn).

Ervaar het zelf! Wil jij sporten met korting? Controleer snel of jouw werkgever al is aangesloten bij het bedrijfsfitnessplan van Fysio Fitness Visscher.

Gratis dagpas aanvragen