Fitness

BIJ ONS KUN JE BINNEN EN BUITEN SPORTEN

OUTDOOR GYM

Sporten in de frisse buitenlucht! 

Onze prachtige buiten faciliteiten zijn voor al onze leden open. Zo hebben we een overdekte buiten gym met rolgordijnen zodat je comfortabel buiten kunt fitnessen. Zo kun je vrij komen trainen op onze Techno Gym apparatuur of functioneel trainen en organiseren wij vanaf morgen ochtend 8:00 uur ieder uur een small group training. Dit betekend dat onze instructeurs voor jullie klaar staan om samen met jullie, doelgericht en op maat aan de slag te gaan. 

Buiten sporten mag vanaf 18 jaar met max twee personen excl. instructeur op 1,5 meter afstand. Meerdere tweetallen is toegestaan, maar geen groepslessen. Aankomende week kijken we samen als team naar de mogelijkheden voor online groepslessen. Uiteraard houden we jullie op de hoogte.

Onze leden kunnen zich voor de lessen opgeven via onze Sportivity app. Geen lid? geen probleem! Boek hier je gratis proefles.

Fysio Fitness Visscher is niet zomaar een fitnesscentrum, fysiotherapie of sportcentrum in Groenekan. Wij zijn een sfeervol, exclusief centrum van ca. 700m2 binnen fitness en 1500 m2 buiten fitness, waarin resultaatgerichte en vooral persoonlijke begeleiding wordt gecombineerd met de nieuwste (digitale) meet en trainingstechnieken, voor doelgerichte fysiotherapie en fitness. Fysio Fitness Visscher is ingericht met de fitnessapparatuur als eGym, Fle-xx, Technogym en Matrix cardio. In onze gezellige serre of op ons buitenterras kun je na een volwaardige workout rustig bijkomen onder het genot van een kopje Koffie, thee of een verse shake.

Fysio Fitness Visscher biedt: fitness, fysiotherapie, manuele therapie, bekkenfysiotherapie, sportfysiotherapie, revalidatie, medische fitness, Post Covid-19 herstelprogramma, leefstijl coaching, bedrijfsfitness, personal training en groepslessen.

Uniek in Groenekan, de EGYM in combinatie met FLEXX mobiliteitstraining. EGYM staat voor de meest efficiënte en veilige training voor snel resultaat. Dé perfecte oplossing voor mensen die fit en vitaal willen zijn, maar gewoon weinig tijd hebben. Langere tijd niet gesport? Ook dán is de EGYM training ideaal!

WAT IS EGYM?

EGYM is een circuit van krachttoestellen die met elkaar een ultieme training bieden voor alle grote spiergroepen van het lichaam. Bij Fysio Fitness Visscher staan 13 volautomatische EGYM toestellen opgesteld. De trainer stelt eenmaal alle toestellen voor je in, zoals jouw zitpositie en trainingsgewicht. Dit wordt samen met je persoonlijke gegevens automatisch bewaard op een persoonlijke polsband.

Elke deelnemer traint en wisselt vervolgens op hetzelfde moment van toestel, waardoor je binnen 30 minuten een complete workout doet. Zonder wachttijden en zonder dat het saai wordt. Tijdens de training krijg je via het persoonlijke touch display trainingsinstructies waardoor eventuele blessures of een onjuiste uitvoering van de beweging tot het verleden behoren.
Je traint dus snel, veilig en bovendien heel eenvoudig! 

FLEXX – DE KRACHT VAN FLEXIBILITEIT

Flexx mobiliteitstraining en flexibiliteit is, net als kracht en uithoudingsvermogen, een belangrijk onderdeel van onze fysieke fitheid. Doordat we het grootste deel van onze tijd zitten, neemt onze flexibiliteit af en ontstaan er rug-, nek- en schouderklachten. Fle-xx is de oplossing.

 • Fle-xx maakt gewrichten en spieren weer soepel en verbetert onze flexibiliteit en lichaamshouding.
 • Een Fle-xx training wordt voor nog beter resultaat gecombineerd met een krachttraining op de eGym.

METEN IS WETEN

Fysio Fitness Visscher beschikt over Seca TRU. De enige lichaamsanalysemeter met gouden standaard op het gebied van medische metingen. Hiermee kunnen wij jouw lichaamssamenstelling nauwkeurig meten en je begeleiden naar een gezonde leefstijl. Met de Seca TRU meten we: Gewicht, BMI, vetpercentage meting, vochtgehalte, spiermassa, botmassa, visceraal vet en metabolische leeftijd. Aan de hand hiervan kunnen wij een perfect en op maat trainingsschema samenstelling speciaal voor jou.

Dankzij de medische validatie en de briljante cloudondersteunde software van de seca TRU krijgt u binnen enkele seconden een exact beeld van uw lichaamssamenstelling en trainingsstatus.

Fitness Prijzen

All-in  – onbeperkt sporten binnen en buiten –  onbeperkt eGym

1 Maand
abonnement

5,- korting senioren
49
95
per maand
 • Maandelijks opzegbaar
 • Onbeperkt sporten
 • Professionele begeleiding

6 maanden
abonnement

5,- korting senioren
44
95
per maand
 • Na 5 maanden opzegbaar
 • Onbeperkt sporten
 • Professionele begeleiding
Popular


JAARKAART

ACTIE
469 omgerekend 39,- p/mnd
 • Per jaar opzegbaar
 • Onbeperkt sporten
 • Professionele begeleiding
Meest gekozen

Kwartaal abbonnement

(Regulier)
138 omgerekend 46,- p/mnd
 • Per kwartaal opzegbaar
 • Onbeperkt sporten
 • Professionele begeleiding
Populair

Jeugd

21 to 30 jaar
35 per maand
 • Per maand opzegbaar
 • Onbeperkt sporten
 • Buiten sporten, Groepslessen, Krachthonk, eGym
NIEUW

Bedrijfs Fitness

Sport voordelig via de zaak
35 per maand
 • Per maand opzegbaar
 • Onbeperkt sporten met korting
 • Maak gebruik van alle faciliteiten zoals groepslessen en eGym
NIEUW

5,- korting per maand voor senioren 65+
Voor alle abonnementen geld een opzegtermijn van 1 maand. 
Vraag naar de voorwaarden!

Video afspelen