ZATERDAG 18 JUNI
DAY RETREAT MINDFUL BOXING

Voel je sterker dan ooit na deze DAY retreat voor lichaam en geest!

MELD JE NU AAN

BOKSEN, MINDFULNESS & BREINKENNIS

De tweelingzussen Mirthe en Marjolein delen hun kennis over het brein, de basis van het boksen en de kracht van mindfulness, zodat jij je met meer vertrouwen in de zelfhelende kracht van je lichaam en geest, sterker voelt dan ooit!

, Persoonlijke aandacht

Door met kleine groepjes te werken van maximaal 12 duo’s hebben Mirthe en Marjolein voldoende ruimte voor persoonlijke aandacht.

Unieke Locatie

Fysio Fitness Visscher, gelegen aan de Ruigenhoeksedijk 21 te Groenekan, is al meer dan 40 jaar actief op het gebied van gezondheid en vitaliteit. Ons centrum bevindt zich op steenworp afstand van hartje Utrecht en grenst aan het prachtige recreatiegebied Noorderpark-Ruigenhoek.

Unieke ervaring

Wil je je levendiger voelen, je energie beter beheren, uit je hoofd en in je lichaam komen? En heb je zin in een leuke dag die je nog zal bij blijven? 

Ben jij klaar om LOS te laten en je Mind in beweging te brengen?

Op steenworp afstand van Utrecht in het pittoreske Groenekan, kom je tot rust en laat je LOS wat je niet meer dient. Een dag die aanvoelt als een weekend. Gevuld met innovatieve trainingen en activiteiten die je aan het einde van de dag het gevoel geven dat je een stukje lichter bent geworden,
Deze dag is niet alleen maar een dag om tot rust te komen, je krijgt ook tools aangereikt die je zullen helpen meer te begrijpen over je fysieke en emotionele lichaam. Deze tools kun je zo toevoegen aan je persoonlijke gereedschapskist om erbij te pakken wanneer dat nodig is. Ook jij beschikt over de skills om (weer) te voelen dat jij aan het stuur zit, dat je wel degelijk invloed hebt op je gedrag, je emoties en je gevoel.

 

  • Moving meditation’ via Mindful Boxing

  • Ervaren van je persoonlijke ‘AAN en UIT schakelaar’

  • Energiemanagement 

  • Negatieve gedachten en emoties loslaten

  • Lol, verbinding met jezelf en anderen 

Wat is Mindful boxing?

Door de intensiteit van een bokstraining te combineren met (no nonsense) mindfulness-oefeningen en ontspanning bereik je als deelnemer niet alleen een fitter lijf maar ook een fittere mind. De ultieme ‘moving meditation’!

Voor wie is Mindful boxing?

Voor iedereen die iets nieuws wilt leren, LOS wilt gaan en (leren) laten!

De een heeft al ervaring met boksen en/of mindfulness, de ander helemaal niet. De deelnemers van ‘Mindful Boxing’ zijn heel divers, wat het voor ons extra leuk maakt!

Wat kun je verwachten?

Maar op dit DAY retreat ga je natuurlijk nog meer beleven dan alleen die unieke training Mindful Boxing ™. Alles in het programma zorgt ervoor dat jij na dit DAY retreat  jezelf (nog) iets beter kent,  je in staat bent  beter te voelen wanneer je in de ‘AAN’ en ‘UIT’ stand staat, zodat je je energie voortaan beter kunt managen. Je, je zowel fysiek als mentaal versterkt voelt, door de training Mindful Boxing ™ maar ook doordat je kennis hebt opgedaan over hoe je brein werkt! Zo word jij je eigen hoogste prioriteit waardoor je vervolgens een (nog) betere vriend/vriendin, student, ouder, opa/oma, werknemer, collega zult zijn zonder daarin jezelf te verliezen.

Programma (onder voorbehoud)

09:30 -10:00     Introductie (thee/koffie)
10:00 – 11:00    Slow Flow Yoga by @Enlightrebecca
11:15 – 12:15       Interactieve presentatie ‘Breindate’™
12:15 – 13:00     Lunch
13:00 – 14:00    Oefeningen ‘Breindate’™
14:00 – 15:30     Mindful Boxing ™
15:45 – 16:30      Afsluiting + verrassing

Kosten?

De kosten bedragen € 129,- .p.p.
(voor studenten/jongeren is er een gereduceerd tarief van € 99,- mogelijk) 

Inclusief:

  • Mindful Boxing™ workshop (alle niveaus)
  • Een heerlijke lunch, thee/koffie, healthy bites en onbeperkt water
  • Breindate™ kennissessie en oefeningen (ook om mee te nemen)
  • Slow Flow Yoga-sessie (alle niveaus)
  • Goodiebag + hand-outs

LET OP: Deze dag retreats zijn momenteel populair en de locatie is beperkt tot maximaal 24 personen. Dus als dit DAY retreat je aanspreekt, aarzel dan niet en geeft dit jezelf cadeau! VOL = VOL

Wanneer?

Zaterdag 18 juni.
Volg ons op social media en blijf op de hoogte!