eGym PREMIUM

Nieuw bij Fysio Fitness Visscher Immunity Boost! 

Wil je je immuunsysteem versterken en je algehele gezondheid verbeteren? Kies dan voor het EGYM Immunity Boost programma en verander je spieren in immuniteit boosters. Door de optimale trainingsintensiteit en progressie, zorgt Immunity Boost voor de aanmaak van myokines. Tegelijkertijd voorkomt het dat je je lichaam overbelast, wat het risico op infectie zou kunnen vergroten. Doelgerichte spiertraining versterkt je immuunsysteem en zorgt voor een effectieve workout.

PERSOONLIJKE TRAININGSSCHEMA’S MET eGYM PREMIUM

U bent uniek, dus moet uw trainingsschema dat natuurlijk ook zijn.
Met een persoonlijk trainingsschema behaal sneller uw doelstelling door te kiezen uit 1 van onze 7 trainingen op maat.

 • Health/Reha Fit: lage spierbelasting voor mensen die helemaal niet getraind zijn of nog herstellende zijn van een blessure;
 • Spieropbouw: hoge spierbelasting en lage bewegingssnelheid voor de opbouw van de spieren;
 • Vetverbranding: hoge hartfrequentie en lange spierbelasting voor het verbranden van vet;
 • Algemene fitness: langzame toename van de intensiteit bij middellange belastingduur voor algemene fitheid;
 • Atletisch: hoge bewegingssnelheid en explosieve krachtontwikkeling voor een betere krachtsnelheid;
 • Body toning: afwisseling tussen lange, minder intensieve oefeningen voor een strakker figuur.
 • Metabolic Fit: Pak diabetes type 2 aan.  Veilig en verantwoord trainen met relatief weinig gewicht, een lange belastingtijd en veel herhalingen.TRAINEN VOLGENS DE NIEUWSTE WETENSCHAPPELIJKE KENNIS

  Met Premium beschikt u over vijf unieke trainingsvormen die bij ieder doel op een andere manier worden ingezet. Alle 5 de trainingen zijn gebaseerd op de  bewezen kennis binnen de trainingswereld en inspanningsfysiologie.

  1. Concentrisch trainen: bij een concentrische beweging (ook wel de positieve beweging genoemd) verkorten de spieren. Bij bijvoorbeeld de “bicep curl” is dit de opwaartse beweging.
  2. Excentrisch trainen: tijdens de excentrische beweging (negatief) wordt de spier verlengd. De eGym toestellen werken met twee verschillende gewichten voor een grotere spiertoename.
  3. Isokinetisch trainen: de snelheid en weerstand blijven gedurende de hele beweging gelijk, dus er is sprake van een gelijkmatige belasting. De positieve en negatieve bewegingen zijn net zo zwaar, waardoor de spieren continue onder optimale spanning staan.
  4. Adaptief trainen: in de adaptieve training past het trainingsgewicht zich bliksemsnel aan op uw resterende spierpotentieel, zodat u op de grens van uw kunnen traint! Wanneer het te zwaar wordt, wordt automatisch het trainingsgewicht verminderd. Zet u kracht bij, dan gaat het trainingsgewicht juist omhoog. U traint dus continue op uw maximale potentieel. Ontzettend effectief!
  5. Explosief trainen: bij deze training heeft u een kleine reguliere warming-up om uw spieren op te warmen, daarna moet u een aantal keer met volledige kracht (explosief) trainen. Het vergroot de functionaliteit in het dagelijks leven en het optimaliseert een prestatiegerichte training.

  ANALYSEER EN VERBETER UW TRAINING!

  IS UW LICHAAM IN BALANS?
  De spierdisbalansanalyse geeft informatie over de krachtsverhoudingen van twee tegenover elkaar liggende spierbundels. Deze informatie kan worden gebruikt als uitgangspunt voor gerichte compensatieoefeningen waardoor klachten en blessures kunnen worden voorkomen.
  In dit voorbeeld zijn de rugspieren in verhouding tot de buikspieren te zwak en moeten ze intensiever worden getraind. Alle andere spierparen laten een gezonde balans zien.


  TRAINT U OP DE JUISTE WIJZE?
  Met de trainingsefficiëntieanalyse wordt gekeken of u in het juiste belastingsbereik traint. Hierdoor kunt u uw training beter controleren en de trainingsefficiëntie verhogen.
  De groene lijn duidt een efficiënte training aan: de spierkracht neemt in de loop van de oefening voortdurend af doordat de spier moe wordt. Bij de rode curve is een te laag begingewicht gekozen: de spierkracht wordt niet volledig benut.


  BENT U KLAAR OM DE VOLGENDE STAP TE ZETTEN?
  Upgrade uw lidmaatschap naar een Premium lidmaatschap en ga samen met uw eGym coach aan de slag. U krijgt een Tanita bodyscan, persoonlijk trainingsdoelengesprek & een nieuw en op maat trainingsprogramma.

  Nieuwsgierig? Neem dan gerust contact met ons op via telefoonnummer 0346-212412 of middels onderstaand contactformulier, wij helpen u graag!

  Contact

  Stuur ons een bericht of vraag hier een gratis proefles aan.  

  Groenekan:
  Telefoonnummer: 0346 212 412
  Adres: Ruigenhoeksedijk 21

  Maartensdijk:
  Telefoonnummer: 0346-212032
  Adres: Maertensplein 98