Over ons

Als oprichter/eigenaar is Hans Visscher sinds 1968 als fysiotherapeut werkzaam.

Zijn specifieke interesse in een goed functionerende motoriek van de mens, leidde ertoe dat hij  zijn praktijk uitbreidde met Medisch Fitness. Dit bleek een zeer goede aanvulling op de bestaande activiteiten en veel patiënten wensten na hun revalidatieperiode dan ook door te gaan met deze manier van trainen. Anderen werden hierdoor geïnspireerd en de accommodatie bleek al snel te klein. In Groenekan werd een nieuwe locatie gevonden in 1991. Zijn dochter Tamara Visscher (fysiotherapeut) kwam het team versterken en het werd een echt familie bedrijf. De formule werd verder uitgewerkt en de naam Medisch Fitness dekte niet meer de volledige lading en werd veranderd in Fysio Fitness Visscher.

Inmiddels werkt Fysio Fitness Visscher op 2 locaties, te weten Maartensdijk (fysiotherapie) en Groenekan (fitness, fysiotherapie).

Ruigenhoeksedijk 21 te Groenekan

Maertensplein 98 te Maartensdijk

 

Fysio Fitness Visscher is een Fysiotherapie praktijk en Fitness centrum waarin het streven naar een gezond lichaam centraal staat.
Wij zijn een centrum waar iedereen zich thuis voelt en waar jong en oud, beginners en gevorderden allemaal hun eigen invulling kunnen vinden voor hun fitness programma.
Fysiotherapie, fitness en leefstijlcoaching met persoonlijke aandacht en begeleiding.
Werk op een gezonde, effectieve manier aan jouw doelen!