VANAF MAANDAG 11 MEI KUN JE WEER BIJ ONS TERECHT!

Zoals je ongetwijfeld al weet worden de regels van het RIVM vanaf maandag 11 mei versoepeld. Dit houdt voor sportverenigingen in dat er buiten (georganiseerd) gesport mag gaan worden met de hierbij geldende hygiëneregels van het RIVM en de gebruikelijke 1,5 meter afstand. Erg teleurgesteld zijn wij met de regel dat het sporten binnen in de fitness ruimte waarschijnlijk pas mag vanaf 1 september. Deze maatregel heeft grote financiële consequenties voor Fysio Fitness Visscher. Maar wij zitten niet stil en gaan niet bij de pakken neerzitten! Na alle mogelijkheden onder de loep genomen te hebben, heeft Fysio Fitness Visscher een uniek concept bedacht. We gaan vanaf maandag buiten aan de slag!

Wij bieden onze leden het volgende aan:

 1. Ieder betalend lid mag zich 1x per week opgeven voor een training op maat in de buitenlucht (in Groenekan). We organiseren dit in klein groepsverband van max. 4 personen met een tijdsduur van ongeveer 45 min. We houden de groep expres klein zodat er veel ruimte is voor persoonlijke begeleiding. Ons motto is kwaliteit gaat voor kwantiteit!
  Tijdens deze training worden de oefeningen aangepast naar behoefte en het niveau van de sporter. Daarom is deze training geschikt voor iedereen.
 2. Ook bieden we bijna alle groepslessen buiten aan en houden we ons aan de 1,5m afstand en de hygiëneregels.
  Voor meer informatie en tijden verwijzen we je graag naar onze groepslessen pagina.
  Onderstaande groepslessen worden weer gegeven:

  • Pilates in onze tuin of in het weiland gegeven door Jill
  • Xcore op de parkeerplaats of in de paddock gegeven door Jill en Ris
  • Steps in de buitenlucht gegeven door Ris
  • Spinning in de buitenlucht gegeven door Ton
  • 50 Plus-Fit in de buitenlucht gegeven door Mitchel
  • HIIT in de buitenlucht gegeven door Michiel (HIIT = High intensity interval workout)
  • Hardlopen door het park gegeven door Bart
  • Circuittraining/bootcamp gegeven door Wesley en of wisselde instructeur
  • Hatha Yoga in de tuin of in het weiland gegeven door Petra van Eertwegh
  • Vrije krachttraining (outdooor)
 3. Om je ook vanuit huis van dienst te kunnen zijn, bieden wij naast onze eigen Zoom lessen ook FitSnacks.TV aan. Met deze service bieden wij jou de mogelijkheid om op elk moment van de dag, waar je ook bent, bezig te kunnen zijn met sport, gezondheid en lifestyle. TV is een online platform dat toegankelijk is op laptop, pc, tablet, smartphone, smart-tv en gewone tv (via Chromecast & Apple TV). Dit platform heeft een grote variatie aan korte work-outs voor iedereen.

Onze leden mogen gebruik maken van alle bovenstaande opties 🙂  
Zoals we al aankondigde zijn dit georganiseerde trainingen. Je moet je voor de eerste twee opties opgeven. Dit kan via onze website (hier), app of telefonisch. Wij zijn op werkdagen van 8:00-13:00 telefonisch bereikbaar.

Omdat we iedereen de mogelijkheid willen geven om in de buitenlucht te komen trainen, organiseren we ieder uur trainingen in klein groepsverband en zijn er groepslessen waar je je voor op moet geven. We hopen op deze manier voor iedereen een geschikt tijdstip te kunnen bieden om deel te nemen.

Mocht het weer het niet toe laten om buiten les te geven (denk hierbij aan onweer of te koud buiten voor pilates) dan organiseren we deze les via Zoom en kan iedereen vanuit huis mee doen. Uiteraard kondigen wij dit ruim op tijd aan via de mail waarin dan tevens de instructies staan om vanuit huis mee te kunnen doen.

Omdat we er ook in de toekomst graag voor jullie willen zijn is het noodzakelijk dat wij vanaf 15 mei de automatisch incasso weer instellen. Wij hopen dat we kunnen rekenen op je begrip en steun. Samen komen we door deze lastige tijd heen.

Tot slot gaan wij ervan uit dat ieder zijn verantwoordelijk neemt met de hygiëne en de 1,5 meter afstand.

 • Blijf thuis bij klachten!  (neusverkoudheid, hoesten of koorts)
 • Kom in sportkleding
 • Neem een handdoek mee
 • Douchen en toilet is helaas nog niet mogelijk.

Wij zien ernaar uit jullie snel weer te mogen ontvangen.

Bekijk meer berichten

Corona maatregelen

We hebben groen licht om de fysiotherapeutische zorg behoedzaam en stapsgewijs weer op te schalen. Fysio Fitness Visscher is hierop voorbereid. Alle benodigde beschermingsmiddelen zijn

Lees verder »