Zoals je ongetwijfeld al weet worden de regels van het RIVM vanaf maandag 11 mei versoepeld. Dit houdt voor Fysio Fitness Visscher in dat er buiten (georganiseerd) gesport mag gaan worden met de hierbij geldende hygiëneregels van het RIVM en de gebruikelijke 1,5 meter afstand. Al onze leden zijn weer van harte welkom om (georganiseerd) bij ons buiten te komen sporten. Dit is alleen mogelijk op afspraak! Voor de leden die toch vanuit huis willen sporten hebben we Fitsnacks.TV

FITSNACKS.TV

FitSnacks.TV is een online platform die toegankelijk is op laptop, pc, tablet, smartphone, smart-tv en gewone tv (via Chromecast & Apple TV). 

Dit platform heeft een grote variatie aan korte work-outs voor iedereen. De workouts worden regelmatig aangevuld.
Wij hebben er als club voor gezorgd dat jij vanaf nu gebruik kunt maken van het platform.

Maak een account aan via www.fitsnacks.tv en volg daarin het stappenplan dat je hier kunt bekijken.
Het is belangrijk dat je eerst een account aanmaakt op internetpagina www.fitsnacks.tv via je PC of laptop en daarna pas de FitSnacks.TV app installeert op jouw tablet of smartphone. Na het activeren van je persoonlijke clubcode, wordt het platform vrijgegeven.

Let op! Maak een account aan met je eigen e-mailadres (dit moet het e-mailadres zijn waarmee je bij ons in de club geregistreerd staat) en een zelf gekozen wachtwoord. Gebruik daarna jouw unieke clubcode. Deze heb je reeds ontvangen via de mail van info@ffvisscher.nl.
Mocht je geen mail ontvangen hebben mail ons dan.

OPMERKING: De service is uitsluitend bestemd voor bestaande leden van onze club.
Het delen van onze unieke code met niet-leden wordt niet op prijs gesteld en is bovendien strafbaar. Deel onze unieke toegangscode dus niet met derden.

SPORT- EN BEWEEGADVIEZEN

in tijden van corona