OUTDOOR GYM

Wij hebben een uitgebreide buitengym met 21 krachttoestellen. Hier kun je individueel kracht trainen. Wil je komen kracht trainen dan moet je je registreren. Dit om drukte te voorkomen. Registreren kan via onze sportivity app. Geen lid? geen probleem! Boek hier je gratis proefles.

Ook hebben we een overdekte bootcamp waar we ieder uur een fanatieke duo training geven. Tijdens de duo training werk je onder begeleiding van een van onze instructeurs aan je conditie en kracht. Je kunt het vergelijken met een circuittraining. 

Video afspelen

Buiten sporten
is het leukst met een duo training

Sporten in de frisse buitenlucht! 

In onze overdekte bootcamp of op ons sportveld kun je ieder uur trainen in de frisse buitenlucht onder begeleiding van een van onze instructeurs.
Duo staat voor ultieme outdoor training.  In een korte tijd intensief en zwaar trainen met fysio- medicineballen, speedladder, battle rope, kettlebells en barbells. De les is opgebouwd met een korte warming up met speedladder of spelelement. Daarna wordt de les vervolgd door de uitleg van een 6 tot 8 tal oefeningen. Deze oefeningen worden gedaan met een interval van 45 en 15 seconden of 30 om 30 seconden. Van deze intensieve totalbody workout gaat je hart sneller kloppen.

Onze leden kunnen zich hiervoor opgeven via onze Sportivity app. Geen lid? geen probleem! Boek hier je gratis proefles.

Video afspelen

Kom jij ook weer sporten?

Gratis proefles aanvragen