Corona maatregelen

We hebben groen licht om de fysiotherapeutische zorg behoedzaam en stapsgewijs weer op te schalen.
Fysio Fitness Visscher is hierop voorbereid. Alle benodigde beschermingsmiddelen zijn ruimschoots aanwezig!

De paramedische zorg levert een belangrijke bijdrage aan de kwaliteit van leven van een patiënt. Langer uitstel van zorg zal leiden tot toename van complexiteit en gezondheidsschade bij patiënten, daarom is het opschalen van de non-COVID-19 zorg urgent. Nu de eerste hectische weken van de corona-epidemie achter ons liggen, dringt het besef door dat we onze zorg moeten herinrichten. Het is noodzakelijk om paramedische zorg veilig en verantwoord op te schalen, met gepaste voorzorgsmaatregelen voor alle therapeuten, om besmettingsrisico’s te beperken.

Door middel van een korte telefonische intake wordt beoordeelt of en welke zorg geboden kan worden in de eerste lijn, waarbij wordt vastgehouden aan de gangbare methoden van infectiepreventie en ‘social distancing’.

In het volgende stroomdiagram ziet u de afwegingen:

We hopen onze cliënten heel snel weer in onze gecontroleerde en veilige omgeving te mogen ontvangen.

FITNESS **UPDATE** We stoppen met incasseren & pauzeren ook je abonnement.

Nu pauzeren we de contracten en we beginnen pas met incasseren als we weer open zijn. De einddatum van het abonnement wordt hierdoor met eenzelfde periode opgeschoven. Het geld dat je al betaald hebt voor de periode dat we nu dicht zijn, zetten we apart als je persoonlijke tegoed.

We willen je heel graag blijven helpen om ook thuis te bewegen en gezond en fit te blijven. Waarom? Simpel, omdat juist nu lichaamsbeweging van groot belang is voor een gezond immuunsysteem. Fysio Fitness Visscher biedt je hiervoor een aantal mogelijkheden. Live lessen van onze eigen instructeurs via Zoom, uitdagende FitSnacks.tv home workouts en gepersonaliseerde huiswerkprogramma’s voor onze medische fitness klanten. Via onze Facebook of Instagram proberen we iedereen op de hoogte te houden van alle mogelijkheden en nieuwtjes.

Samen komen we deze tijd fit door!

Voor meer informatie over thuis sporten en onze live lessen kijk op onze pagina thuissporten  

 

Bekijk meer berichten

Corona maatregelen

We hebben groen licht om de fysiotherapeutische zorg behoedzaam en stapsgewijs weer op te schalen. Fysio Fitness Visscher is hierop voorbereid. Alle benodigde beschermingsmiddelen zijn

Lees verder »