Frouwke van Rootselaar

Frouwke van Rootselaar

Ik ben Frouwke van Rootselaar, integraal leefstijl- en vitalteitscoach.

Als leefstijlcoach fascineert het mij hoeveel je als mens kan bijdragen aan je eigen gezondheid. Ik ben een praktisch mens, dus ik ga graag aan de slag met hele concrete manieren om je gezondheid te verbeteren: beweging, ontspanning, voeding en slaap, het is een boeiend samenspel. Vooral het thema stress boeit mij hierin: wist jij dat stress er voor kan zorgen dat je moeilijk afvalt?

Tegelijkertijd weet ik ook dat als het zo makkelijk was om je leefstijl aan te passen, iedereen het al lang gedaan had. Jouw gedachtes en gevoelens spelen net zo goed een rol. Als coach ben ik nieuwsgierig naar wat jouw verlangens zijn, wat jou beweegt. Wat weerhoud je om de stappen te zetten die zo belangrijk voor je zijn? Ik moedig je graag aan om jouw weg hierin te zoeken. Steeds met jouw doel voor ogen. Wat is voor jou belangrijk, waar wil jij naar toe? En daarbij hoop ik lol te beleven met elkaar. Ik hoop er samen met de groep een mooie reis van te maken.

Ben jij ook klaar om in beweging te komen en een eerste stap te zetten? Neem dan contact met mij op via info@jeleefstijlinbeweging.nl of 06 2858 0234.
Ik hoop je binnenkort te ontmoeten!